Pulpe de pui cu vinete

Printeaza

Pulpe de pui cu vinete din: pulpe de pui, rosii, vanata, ulei, faina, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de pui cu vinete

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 2 roşii mari, de gătit
  • o vânătă
  • o lingură ulei
  • o lingură făină
  • 2 linguri smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie vânata rondele, se presară cu sare şi se lasă 20 de minute la scurs. Se rumeneşte carnea în ulei, se scoate şi se pun rondelele de vânătă şterse.

Se lasă 10 minute, se pun roşiile tăiate jumătăţi şi carnea, un pic de apă, se lasă la fiert sub capac pentru 20 de minute.

Se drege cu smântână amestecată cu făina şi se mai lasă pe foc 5 minute. Se potriveşte gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.