Ton crocant

Printeaza

Ton crocant din: ton, patrunjel, menta, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g ton
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mentă
  • 1 legătură coriandru verde
  • 1 lingură usturoi
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1/2 linguriţă piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Ton crocant: mixează 1 legătură pătrunjel verde, 1 legătură mentă verde, 1 legătură coriandru verde, 1 lingură usturoi pisat, 3 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriţă piper si sare.

adaugă 500 g ton tăiat bucăţi şi se lasă cateva minute. aşază pe grătar şi se frige.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Muraturi Țărănești : Rețeta Tradițională pentru Toamnă

Muraturi Țărănești : Rețeta Tradițională pentru Toamnă din: castraveti, gogosari, ardei, morcovi, conopida, apa, otet de mere, sare, usturoi, frunze de visin, hrean, marar.   Ingrediente: 5 kg de legume (castraveți, gogoșari, ardei, morcovi, conopidă) 5 l de apă 500 ml oțet de mere 200 g sare de bucătărie 10 căței de usturoi Frunze de […]

Falafel cu Sfeclă – Deliciul Orientului Mijlociu

Falafel cu Sfeclă – Deliciul Orientului Mijlociu din: naut, sfecla, usturoi, ceapa, coriandru, patrunjel, chimen, bicarbonat, sare, piper, ulei. Găsit în special în bucătăriile occidentale, falafelul cu sfeclă combină năutul cu sfecla roșie, oferind biluțelor o culoare vibrantă și un gust dulceag.   Ingrediente: 1 cană de năut uscat, înmuiat peste noapte 1 sfeclă mică, […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.