Muraturi Țărănești : Rețeta Tradițională pentru Toamnă din: castraveti, gogosari, ardei, morcovi, conopida, apa, otet de mere, sare, usturoi, frunze de visin, hrean, marar. Ingrediente: 5 kg de legume (castraveți, gogoșari, ardei, morcovi, conopidă) 5 l de apă 500 ml oțet de mere 200 g sare de bucătărie 10 căței de usturoi Frunze de […]
Ton crocant
PrinteazaTon crocant din: ton, patrunjel, menta, usturoi, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g ton
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură mentă
- 1 legătură coriandru verde
- 1 lingură usturoi
- 3 linguri ulei de măsline
- 1/2 linguriţă piper
- sare
Mod de preparare:
Ton crocant: mixează 1 legătură pătrunjel verde, 1 legătură mentă verde, 1 legătură coriandru verde, 1 lingură usturoi pisat, 3 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriţă piper si sare.
adaugă 500 g ton tăiat bucăţi şi se lasă cateva minute. aşază pe grătar şi se frige.
Pofta buna!
Falafel cu Sfeclă – Deliciul Orientului Mijlociu
Falafel cu Sfeclă – Deliciul Orientului Mijlociu din: naut, sfecla, usturoi, ceapa, coriandru, patrunjel, chimen, bicarbonat, sare, piper, ulei. Găsit în special în bucătăriile occidentale, falafelul cu sfeclă combină năutul cu sfecla roșie, oferind biluțelor o culoare vibrantă și un gust dulceag. Ingrediente: 1 cană de năut uscat, înmuiat peste noapte 1 sfeclă mică, […]