Pesto cu spanac

Printeaza

Pesto cu spanac din: avocado, spanac, usturoi, lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pesto cu spanac

  • 1 avocado
  • 200 g spanac
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri zeamă de lămâie
  • 3 căţei de usturoi
  • 3-5 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se lasă peste noapte spanacul în sită, la dezgheţat şi scurs. A doua zi se scurge. Se taie în două fructul de avocado, se scoate sâmburele lemnos, iar pulpa se taie bucăţi.

Se pun frunzele de spanac, pulpa de avocado tăiată bucăţele, căţeii de usturoi, zeama de lămâie, puţină sare şi piper proaspăt măcinat. Se mixează totul bine în blender.

Pe parcurs se mai adaugă uleiul de măsline şi germenii de grâu şi se mixează până se obţine o cremă numai bună de întins pe pâine.

Se condimentează sosul pesto obţinut cu sare, piper şi suc de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.