Crap cu legume si ciuperci la cuptor

Printeaza

O reteta de crap cu legume, ciuperci, cartofi, morcovi, lamaie, vin alb si piper.

Ingrediente:Crap cu legume si ciuperci la cuptor

  • 1 crap de 2 kg
  • 200 g ciuperci
  • 5 car­tofi
  • 2 morcovi
  • 1 lămâie
  • 1 cană vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi crapul, îl speli, îl presari cu sare şi-l laşi 1 oră. Cureţi cartofii, morcovii şi ciuperci­le, tai cartofii cuburi, morcovii rondele şi ciupercile felii. Aşezi crapul într-o tavă cu ulei, îl crestezi şi-l împănezi cu felii de lămâie.

Pui de jur împrejurul lui legumele şi ciupercile, îl stropeşti cu vin alb, presari sare şi piper şi-l dai la cuptor pen­tru 45 de minute, la foc potrivit. Din când în când îl scoţi şi-l mai stropeşti cu vin alb.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • crap la cuptor cu legume si ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.