Crap cu legume si ciuperci la cuptor
PrinteazaO reteta de crap cu legume, ciuperci, cartofi, morcovi, lamaie, vin alb si piper.
Ingrediente:
- 1 crap de 2 kg
- 200 g ciuperci
- 5 cartofi
- 2 morcovi
- 1 lămâie
- 1 cană vin alb
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Cureţi crapul, îl speli, îl presari cu sare şi-l laşi 1 oră. Cureţi cartofii, morcovii şi ciupercile, tai cartofii cuburi, morcovii rondele şi ciupercile felii. Aşezi crapul într-o tavă cu ulei, îl crestezi şi-l împănezi cu felii de lămâie.
Pui de jur împrejurul lui legumele şi ciupercile, îl stropeşti cu vin alb, presari sare şi piper şi-l dai la cuptor pentru 45 de minute, la foc potrivit. Din când în când îl scoţi şi-l mai stropeşti cu vin alb.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- crap la cuptor cu legume si ciuperci