Budincă de carne cu paste de casa

Printeaza

O reteta de budinca de carne de vita cu paste de casa, smantana, oua, ulei, patrunjel si sare.

Ingrediente : Budincă de carne cu paste de casa

  • 300 g paste de casă
  • 2 linguri smântână
  • 200 g carne de vită
  • 2 ouă
  • 1 lingură ulei
  • 1 legătură pătrunjel sau mărar verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă clocotită cu sare şi separat fierbi carnea. Când pastele sunt gata le treci sub un jet de apă şi le laşi să se scurgă. Le amesteci cu gălbenuşurile, o lingură de smântână şi adaugi albuşurile bătute spumă.

După ce a fiert carnea, o treci de două ori prin maşina de tocat şi o amesteci cu uleiul, verdeaţa tocată şi un praf de sare.

Tapetezi un vas cu făină, pui un strat de paste, apoi compoziţia de carne şi pastele rămase. Coci budin­ca la foc potrivit 35-40 de minute. O aduci la masă însotită de smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.