Fursecuri cu scortisoara din: faina, praf de copt, scortisoara, sare, unt, zahar, oua, fulgi de ciocolata, seminte de dovleac. Ingrediente: 2 căni făină 1 linguriţă praf de copt 1 linguriţă scorţişoară măcinată 1 praf sare 400 g unt moale 1 cană zahăr tos 2 ouă fulgi de ciocolată seminţe de dovleac Mod de preparare: […]
Fursecuri delicioase cu nuca
PrinteazaO reteta de Fursecuri delicioase cu nuca, faina, unt, zaharina si nuca.
Poate iti place si:
- 200 g făină
- 200 g unt
- 3 ouă
- 1 pahar nucă măcinată
- 4-5 pastile zaharină
Mod de preparare:
Amesteci făina cu untul şi gălbenuşurile şi întinzi o foaie din care tai fursecuri cu un pahar. Baţi apoi albuşurile spumă, adaugi nuca măcinată şi omogenizezi compoziţia.
Pui pe fiecare fursec căte o linguriţă de nucă şi albuş, apoi îndoi bucata de aluat şi presezi marginile.
După ce ai umplut toate fursecurile, le aşezi într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină. Le coci la foc potrivit şi când sunt gata, le presari cu zaharina pisată.
Fursecuri delicioase cu nuca
Pofta buna!
Fursecuri cu smantana
Fursecuri cu smantana din: faina, untura, zahar, lapte, drojdie, smantana. Ingrediente: faina o lingură untură un gălbenuş 3 linguri smântână drojdie puţin zahăr lapte Mod de preparare: Facem o cocă dintr-o lingură untură, un gălbenuş, 2-3 linguri smântână. Separat dizolvăm drojdia şi zahărul în lapte; amestecăm toate ingredientele, adăugăm faină albă cât cuprinde şi […]
Fursecuri vanilate
Fursecuri vanilate din: unt, zahar, oua, faina, lamaie, vanilina. Ingrediente: 175 g unt 175 g zahar farin 250 g făină 2 ouă un pachet vanilină coajă de lămâie Mod de preparare: Se freacă bine (cu o lingură de lemn) untul cu zahărul, se adaugă ouăle, pe rând, şi apoi se pune faina, vanilia, coaja […]
Fursecuri cu portocale
Fursecuri cu portocale din: unt, zahar, ou, faina, praf de copt, sare, portocala, marmelada, menta. Ingrediente: unt pentru tavă 125 g unt 125 g zahăr 1 ou 200 g făină 1 linguriţă praf de copt 1 priză de sare 1 portocală netratată marmeladă de portocale mentă pentru decorat Mod de preparare: Preîncălziţi cuptorul la […]
Pofta buna!