Fursecuri delicioase cu nuca

Printeaza

O reteta de Fursecuri delicioase cu nuca, faina, unt, zaharina si nuca.

Poate iti place si:

 

Ingrediente: Fursecuri delicioase cu nuca

  • 200 g făină
  • 200 g unt
  • 3 ouă
  • 1 pahar nucă măcinată
  • 4-5 pastile zaharină

 

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu untul şi gălbenuşurile şi întinzi o foaie din care tai fursecuri cu un pahar. Baţi apoi albuşurile spumă, adaugi nuca măcinată şi omogenizezi compoziţia.

Pui pe fiecare fursec căte o linguriţă de nucă şi albuş, apoi îndoi bucata de aluat şi presezi marginile.

După ce ai umplut toate fursecurile, le aşezi într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină. Le coci la foc potrivit şi când sunt gata, le presari cu zaharina pisată.

Fursecuri delicioase cu nuca

Fursecuri delicioase cu nuca

Pofta buna!


Fursecuri cu scortisoara

Fursecuri cu scortisoara

Fursecuri cu scortisoara din: faina, praf de copt, scortisoara, sare, unt, zahar, oua, fulgi de ciocolata, seminte de dovleac. Ingrediente: 2 căni făină 1 linguriţă praf de copt 1 linguriţă scorţişoară măcinată 1 praf sare 400 g unt moale 1 cană zahăr tos 2 ouă fulgi de ciocolată seminţe de dovleac   Mod de preparare: […]

Fursecuri cu smantana

Fursecuri cu smantana

Fursecuri cu smantana din: faina, untura, zahar, lapte, drojdie, smantana. Ingrediente: faina o lingură untură un gălbenuş 3 linguri smântână drojdie puţin zahăr lapte   Mod de preparare: Facem o cocă dintr-o lingură untură, un gălbenuş, 2-3 linguri smântână. Separat dizolvăm drojdia şi zahărul în lapte; amestecăm toate ingredientele, adăugăm faină albă cât cuprinde şi […]

Fursecuri vanilate

Fursecuri vanilate

Fursecuri vanilate din: unt, zahar, oua, faina, lamaie, vanilina. Ingrediente: 175 g unt 175 g zahar farin 250 g făină 2 ouă un pachet vanilină coajă de lămâie   Mod de preparare: Se freacă bine (cu o lingură de lemn) untul cu zahărul, se adaugă ouăle, pe rând, şi apoi se pune faina, vanilia, coaja […]

Fursecuri_cu_portocale

Fursecuri cu portocale

Fursecuri cu portocale din: unt, zahar, ou, faina, praf de copt, sare, portocala, marmelada, menta. Ingrediente: unt pentru tavă 125 g unt 125 g zahăr 1 ou 200 g făină 1 linguriţă praf de copt 1 priză de sare 1 portocală netratată marmeladă de portocale mentă pentru decorat   Mod de preparare: Preîncălziţi cuptorul la […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.