Rata umpluta cu ciuperci champignon

Printeaza

Rata umpluta cu ciuperci champignon din: rata, ciuperci, unt, otet, sare, piper, cimbrisor, patrunjel.

Ingrediente:

  • 1 raţă
  • 1 kg ciuperci
  • 3 cepe
  • 4 linguri unt
  • 4 linguri oţet
  • sare
  • piper
  • cimbrişor
  • pătrunjel verde tocat mărunt

 

Mod de preparare:

Rata umpluta cu ciuperci champignon: Raţa se curăţă, se spală şi se lasă zece minute în apă fiartă. Ceapa, tăiată felii subţiri şi ciupercile tăiate şuviţe se călesc în unt câteva minute.

Se adaugă pătrunjelul, cimbrişorul, piperul şi sarea. Se stropeşte raţa cu oţet, se umple cu compoziţia preparată anterior şi se coase.

Se pune în tava bine unsă cu unt şi se lasă, în cuptorul bine încălzit înainte, la foc potrivit, aproximativ 30-45 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.