Linte cu carnati

Printeaza

Linte cu carnati din: linte, varza, carnati, morcov, ceapa, ulei, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Linte cu carnati

  • 200 g linte
  • 1/2 varză mare
  • 2 cârnaţi de casă afumaţi
  • un morcov
  • o ceapă
  • 2 linguri ulei
  • o linguriţă cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • 3-4 fire mărar

 

Mod de preparare:

Lintea se pune la fiert cu apă şi se lasă 10 minute. Se călesc carnaţii tăiaţi felioare şi, după rumenire, se scot

In acelaşi ulei se pun la călit ceapa tocată şi morcovul ras şi se presară cu sare. Când au devenit sticloase, se adaugă varza fin tăiată. Se lasă pe foc 10 minute.

Intr-un vas de cuptor se pun lintea, varza, carnaţii, cimbrul, piperul, 100 ml apă şi se lasă la cuptor circa 30 de minute. Se serveşte cu mărar proaspăt tocat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.