Rulada in sos de rosii
PrinteazaRulada in sos de rosii din: pulpa de porc, ceapa, ardei, morcov, rosii, sos de rosii, bacon, vin, ulei, sare, piper.
- 1 kg pulpă de porc
- 1 ceapă
- 1 ardei
- 1 morcov
- 200 g roşii descojite
- 10 felii bacon
- 200 ml vin roşu
- 300 ml suc de roşii
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Toci ceapa şi morcovul şi le căleşti 5 minute în ulei. Adaugi ardeiul tăiat şi roşiile descojite şi tocate, sare si piper si tii până scade sosul.
Tai carnea şi o baţi cu ciocanul pentru a o frăgezi. Adaugi sare şi piper după gust şi aşezi feliile de bacon. Torni umplutura peste carne, rulezi şi o legi cu sfoară.
Aşezi rulada în tavă, torni vinul şi sucul de roşii, o acoperi cu o folie şi o dai la cuptor o oră.
Pofta buna!