Branza de capra cu masline verzi
PrinteazaBranza de capra cu masline verzi din: branza de capra, piper, usturoi, oregano, coriandru, masline, ardei, ulei.
- 300 g brânză proaspătă de capra
- 2 linguriţe de boabe de piper negru
- 5 căţei de usturoi
- 2 fire de coriandru
- 2 fire oregano
- 3 lămâi
- 3 ardei iuţi
- 250 g măsline
- 4-6 linguri de ulei de masline
Mod de preparare:
Brânza de capră se taie în bucăţi potrivite. Piperul se zdrobeşte. Usturoiul se curăţă şi se taie felii subţiri. Verdeaţa se spală, se scutură de apă şi se aleg doar frunzuliţele. Lămâile se spală, se şterg şi se taie felii subţiri. Ardeii iuţi se curăţă, se spală şi se taie în jumătăţi, apoi se îndepărtează cotoarele şi seminţele.
Măslinele se scurg, li se scot sâmburii, apoi se toacă mărunt. Se umple un vas cu toate ingredientele şi se amestecă cu ulei de măsline.
Pofta buna!