Branza de capra cu masline verzi

Printeaza

Branza de capra cu masline verzi din: branza de capra, piper, usturoi, oregano, coriandru, masline, ardei, ulei.

Ingrediente:Branza de capra cu masline verzi

  • 300 g brânză proaspătă de capra
  • 2 linguriţe de boabe de piper negru
  • 5 căţei de usturoi
  • 2 fire de coriandru
  • 2 fire oregano
  • 3 lămâi
  • 3 ardei iuţi
  • 250 g măsline
  • 4-6 linguri de ulei de masline

 

Mod de preparare:

Brânza de capră se taie în bucăţi potrivite. Piperul se zdrobeşte. Usturoiul se curăţă şi se taie felii subţiri. Verdeaţa se spală, se scutură de apă şi se aleg doar frunzuliţele. Lămâile se spală, se şterg şi se taie felii subţiri. Ardeii iuţi se curăţă, se spală şi se taie în jumătăţi, apoi se îndepărtează cotoarele şi seminţele.

Măslinele se scurg, li se scot sâmburii, apoi se toacă mărunt. Se umple un vas cu toate ingredientele şi se amestecă cu ulei de măsline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.