Plan Alimentar pentru dieta GOLO. Un plan alimentar pentru dieta GOLO ar trebui să se concentreze pe echilibrul macronutrienților, alegerea alimentelor cu indice glicemic scăzut și controlul porțiilor, respectând în același timp preferințele personale. Iată un exemplu de plan alimentar pe o zi în cadrul dietei GOLO: Micul Dejun: Ovăz integral preparat cu lapte de […]
Sarmale de post cu naut
PrinteazaSarmale de post cu naut din: fasole, naut, orez, linte, morcov, ceapa, sare, piper, foi de vita.
Ingrediente:
- 200 g fasoale boabe albă
- 200 g năut
- 250 g orez
- 200 g linte
- 1 morcov
- suc de roşii
- 3 cepe
- pătrunjel verde
- sare
- piper
- frunze de vită-de-vie
Mod de preparare:
Sarmale de post cu naut: Spală fasolea şi năutul şi pune-le la fiert. Aruncă prima apă şi lasă să fiarbă până se înmoaie bobul.
Curăţă cepele, spală-le şi toacă-le mărunt, apoi căleş-te-le în ulei. încorporează fasolea, năutul, orezul, lintea şi lasă puţin la călit.
Dă morcovul pe răzătoa-rea mică, adaugă-l la amestecul de fasole şi condimentează umplutura după gust.
Modelează sarmalele în foi-de-viţă, aşează-le în oală, dar nu mai mult de trei rânduri.
Adaugă apă, puţină sare şi pune-le la fiert.
Pofta buna!
Bruschete cu Avocado și Somon Afumat – Rețetă de Aperitiv Delicios și Elegant
Bruschete cu Avocado și Somon Afumat – Rețetă de Aperitiv Delicios și Elegant din: paine, avocado, somon afumat, zeama de lamaie, ulei de masline, sare, piper, frunze de busuioc. Bruschetele cu avocado și somon afumat sunt un aperitiv sofisticat, plin de arome proaspete și gusturi bogate. Această rețetă aduce împreună cremozitatea piureului de avocado, prospețimea […]
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/sarmale-post-naut html
- Sarmale cu năut