Sarmale de post cu naut
PrinteazaSarmale de post cu naut din: fasole, naut, orez, linte, morcov, ceapa, sare, piper, foi de vita.
- 200 g fasoale boabe albă
- 200 g năut
- 250 g orez
- 200 g linte
- 1 morcov
- suc de roşii
- 3 cepe
- pătrunjel verde
- sare
- piper
- frunze de vită-de-vie
Mod de preparare:
Spală fasolea şi năutul şi pune-le la fiert. Aruncă prima apă şi lasă să fiarbă până se înmoaie bobul.
Curăţă cepele, spală-le şi toacă-le mărunt, apoi căleş-te-le în ulei. încorporează fasolea, năutul, orezul, lintea şi lasă puţin la călit.
Dă morcovul pe răzătoa-rea mică, adaugă-l la amestecul de fasole şi condimentează umplutura după gust.
Modelează sarmalele în foi-de-viţă, aşează-le în oală, dar nu mai mult de trei rânduri.
Adaugă apă, puţină sare şi pune-le la fiert.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/sarmale-post-naut html