Sarmale de post cu naut

Printeaza

Sarmale de post cu naut din: fasole, naut, orez, linte, morcov, ceapa, sare, piper, foi de vita.

Ingrediente:Sarmale de post cu naut

  • 200 g fasoale boabe albă
  • 200 g năut
  • 250 g orez
  • 200 g linte
  • 1 morcov
  • suc de roşii
  • 3 cepe
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • frunze de vită-de-vie

 

Mod de preparare:

Spală fasolea şi năutul şi pune-le la fiert. Aruncă prima apă şi lasă să fiarbă până se înmoaie bobul.

Curăţă cepele, spală-le şi toacă-le mărunt, apoi căleş-te-le în ulei. încorporează fasolea, năutul, orezul, lintea şi lasă puţin la călit.

Dă morcovul pe răzătoa-rea mică, adaugă-l la amestecul de fasole şi condimentează umplutura după gust.

Modelează sarmalele în foi-de-viţă, aşează-le în oală, dar nu mai mult de trei rânduri.

Adaugă apă, puţină sare şi pune-le la fiert.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/sarmale-post-naut html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.