Salata de creveti cu cartofi
PrinteazaSalata de creveti cu cartofi din: cartofi, creveti, telina, iaurt, lamaie, sare, piper.
- 200 g cartofi
- 200 g creveti
- telina
- lamaie
- iaurt
- usturoi, sare, piper
Mod de preparare:
Se fierb în coajă 200 g cartofi, apoi se decojesc şi se taie cubuleţe. Se opăresc 2 minute în apă cu sare 200 g creveţi decorticaţi congelaţi.
Se curăţă 1 căpăţână de ţelină, se dă pe râzătoare şi se stropeşte cu zeama de la jumătate de lămâie, să nu oxideze. Se amestecă toate ingredientele într-un bol; se adaugă un dressing din 150 ml iaurt dietetic, 2 căţei de usturoi pisaţi, sare, piper şi zeama de la 1/2 lămâie.
Se presară 1 legătură pătrunjel verde tocat.
Pofta buna!