Clatite fara gluten

Printeaza

Clatite fara gluten din: faina, zahar, praf de copt, bicarbonat, ulei, piept de pui, ciuperci.

Ingrediente:Clatite fara gluten

Clătite:

  • 75 g făină de hrişcă
  • 75 g făină de orez
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 1 praf de sare
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ou
  • 300 ml chefir
  • câteva frunze de salvie

Umplutură:

  • 1/2 piept de pui
  • 300 g ciuperci

 

Mod de preparare:

Umplutură: pieptul şi ciupercile feliate se pun într-un castron, se pudrează cu puţină sare şi piper, se adaugă uleiul şi 1 lingură zeamă de lămâie, se amestecă uşor, apoi se acoperă şi se lasă deoparte.

Pentru clătite, se amestecă cu telul toate ingredientele, la final se adaugă frunzele de salvie tocate; se lasă să se odihnească 10 min., apoi se coc.

Pieptul şi ciupercile se frig pe grătar, se scot, se taie cubuleţe şi se umplu clătitele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.