Supa crema de sparanghel verde din: sparanghel, unt, usturoi, ceapa, patrunjel, piper, sare, lapte, supa de pui, suc de limeta. Sparanghelul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitaminele A, C, E și K, precum și vitaminele din complexul B (cum ar fi acidul folic, B6 și riboflavina). De asemenea, furnizează minerale […]
Clatite fara gluten
PrinteazaClatite fara gluten din: faina, zahar, praf de copt, bicarbonat, ulei, piept de pui, ciuperci.
Ingrediente:
Clătite:
- 75 g făină de hrişcă
- 75 g făină de orez
- 1 linguriţă zahăr
- 1 linguriţă praf de copt
- 1/2 linguriţă bicarbonat
- 1 praf de sare
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 ou
- 300 ml chefir
- câteva frunze de salvie
Umplutură:
- 1/2 piept de pui
- 300 g ciuperci
Mod de preparare:
Clatite fara gluten: Umplutură: pieptul şi ciupercile feliate se pun într-un castron, se pudrează cu puţină sare şi piper, se adaugă uleiul şi 1 lingură zeamă de lămâie, se amestecă uşor, apoi se acoperă şi se lasă deoparte.
Pentru clătite, se amestecă cu telul toate ingredientele, la final se adaugă frunzele de salvie tocate; se lasă să se odihnească 10 min., apoi se coc.
Pieptul şi ciupercile se frig pe grătar, se scot, se taie cubuleţe şi se umplu clătitele.
Pofta buna!
Spaghete cu pui din: piept de pui, unt, ardei iute, ciuperci, ceapa, supa de ciuperci, masline, sos worcestershire, tabasco, sare, piper, spaghete, parmezan. Carnea de pui este o sursă excelentă de proteine cu valoare biologică ridicată. Aceasta înseamnă că conține toți aminoacizii esențiali necesari pentru creșterea și întreținerea țesuturilor corpului. Carnea de pui are un […]