Supa rece de rosii cu usturoi

Printeaza

Supa rece de rosii cu usturoi din: rosii, ardei, castravete, paine, ceapa, ulei, otet, usturoi.

Ingrediente:Supa rece de rosii cu usturoi

  • 300 g roşii foarte coapte
  • 2 ardei graşi
  • un castravete
  • 3 felii miez de pâine de sendviş
  • o ceapă roşie
  • 100 ml ulei
  • oţet, după gust
  • un căţel usturoi
  • • 300 ml apă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală şi se taie toate legumele. Roşiile se curăţă de coajă. Se pisează usturoiul. Se taie pâinea cuburi care se stropesc cu oţet. Se amestecă legumele, pâinea, jumătate din cantitatea de ulei şi sarea.

Se acoperă şi se lasă la marinat, la frigider, 12 ore.

Se mixează amestecul adăugând restul de ulei în fir subţire, apoi se adaugă apa, se strecoară şi se lasă rece până la servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.