Paste cu carnaciori

Printeaza

Paste cu carnaciori din: carnaciori, paste, ulei, ceapa, rosii, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu carnaciori

  • 400 g cărnăciori
  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă tocată
  • 2 căţei de usturoi
  • fenicul
  • 1 ardei iute
  • 400 g roşii
  • 300 g paste
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Frige pe grătar 400 g cărnăciori 10 minute, întorcăndu-i frecvent, până când se rumenesc uniform, într-un vas pe foc încinge 1 lingură ulei şi prăjeşte 1 ceapă tocată, 3-4 minute, până când se înmoaie.

Adaugă 2 căţei de usturoi, zdrobit, 1 linguriţă seminţe de fenicul, 1 ardei iute, fără seminţe şi tocat şi ţine pe foc 2 miuten. Stinge cu 400 g roşii tocate, adaugă sare şi piper şi lasă să fiarbă la foc mic 10 minute.

Fierbe 300 g paste – fusilli – în apă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj, apoi scurge de lichid şi stropeşte-le cu puţin ulei de măsline şi 2 linguri păstrate deoparte din apa de fiert.

Taie cărnăciorii segmente, combină cu sosul şi încălzeşte totul pe foc câteva min. Adaugă pastele, pătrunjel proaspăt, tocat şi 50 g caşcaval sau pecorino, răzuit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.