Telina pane cu sos de iaurt

Printeaza

Telina pane cu sos de iaurt din: telina, oua, pesmet, ulei, sare, piper, iaurt, usturoi.

Ingrediente:Telina pane cu sos de iaurt

  • 1 ţelină
  • 2 ouă
  • făină
  • pesmet
  • sare si piper
  • ulei

Pentru sos:

  • 200 g iaurt
  • 2 căţei usturoi
  • zeama de lămâie

 

Mod de preparare:

Cureţi ţelina şi o opăreşti câteva minute în apă cu sare. O scoţi, o tai felii de 1 cm grosime şi o usuci. Separat, baţi ouăle cu sare şi piper. Aşezi pe farfurioare separate făină şi pesmet şi treci feliuţele de ţelină prin făină, prin ouă, prin pesmet, apoi le prăjeşti in ulei încins.

Pentru sos, ţii iaurtul la scurs, apoi îl amesteci cu usturoiul pisat, cu zeama de lămâie şi omogenizezi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.