Ciuperci umplute cu quinoa
PrinteazaCiuperci umplute cu quinoa din: quinoa, parmeza, usturoi, ceapa verde, busuioc, rosii uscate, ciuperci, ulei de masline.
- 1/4 ceasca de quinoa
- 1/2 ceasca de parmezan
- 2 catei de usturoi, tocat
- 2 linguri de ceapa verde, tocata
- 2 linguri de busuioc proaspat, tocat
- 2 linguri rosii uscate
- 24 ciuperci
- 2 linguri de ulei de masline
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C. Adaugati quinoa si ½ ceasca apa intr-o cratita mica. Aduceti la foc mic, iar cand da in clocot puneti capacul si gatiti timp de 15 minute. Adaugati parmezan, usturoi, ceapa verde si busuioc intr-un bol mic.
Adaugati quinoa si rosiile, se amesteca bine. Umpleti ciupercile, asezati intr-o tava si stropiti cu ulei de masline. Dati la cuptor pentru 25 minute.
Lasati sa se odihneasca, apoi serviti.
Pofta buna!