Pui cu taietei chinezesti

Printeaza

Pui cu taietei chinezesti din: carne de pui, usturoi, ardei, taietei, ceapa, ulei, sos de soia, zahar, otet, amidon.

Ingrediente:Pui cu taietei chinezesti

  • 200 g carne de pui
  • 2 căţei usturoi
  • 100 g ardei gras roşu si galben
  • 120 g tâietei chinezeşti
  • 2 legături ceapă verde
  • 30 ml uiei de răpită
  • o lingura ulei de susan
  • 15 ml sos Hoisin
  • 15 ml sos de soia
  • 6 g zahăr
  • 15 ml otet din orez
  • 4 g amidon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb tăieţeii 3 minute, se scot în apă rece, se strecoară şi se lasă deoparte.

Carnea tăiată cubulete se pune la călit în amestec de ulei de rapiţă, ulei de susan, se lasă 4-5 minute, se sărează şi se piperează, apoi se scoate pe o farfurie.

Se călesc un minut ceapa verde şi usturoiul tocate. Se adaugă ardeii graşi taiati feliuţe, se acoperă şi se lasă 2 minute pe foc. Se pun şi restul ingredientelor peste legume, se adaugă puiul şi tăieţeii, se amestecă şi se lasă pe foc 2-3 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.