Sos pesto cu nuci din: busuioc, rucola, patrunjel verde, nuci, ulei de masline, zeama de lamaie, ceapa, usturoi, sare, piper.
Ingrediente:
- 50 g busuioc
- 100 g rucola
- 2 legatura patrunjel verde
- 50 g nuci
- 1-2 linguri ulei de masline
- zeama de la jumatate de lamaie
- putina ceapa si putin usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puneti toate ingredientele tocate intr-un blender si maruntiti-le. Adaugati la final uleiul si condimentele.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Sos pesto cu spanac din: avocado, spanac, usturoi, lamaie, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 avocado 200 g spanac sare piper 2-3 linguri zeamă de lămâie 3 căţei de usturoi 3-5 linguri ulei de măsline Mod de preparare: Se lasă peste noapte spanacul în sită, la scurs. Se taie în două fructul de avocado, se scoate […]
Sos pesto cu usturoi si parmezan din: usturoi, sare, piper, busuioc, nuci de pin, parmezan, ulei de masline. Poate iti place si: Sos de branza cu bacon si ardei iute Sos pentru friptura Ingrediente: 2 catei de usturoi, zdrobit ½ linguriță sare 1 linguriță de piper negru 1 cană frunze de busuioc 2 linguri de […]
Sos pesto cu somon si sparanghel din: sparanghel, spanac, parmezan, seminte, usturoi, ulei de masline, piper, paste, somon. Ingrediente: 225 g de sparanghel 1 mână de spanac 50 g de parmezan ras 1 lingură seminţe de pin 1 căţel de usturoi 1 lingură ulei de măsline piper negru 500 g de paste 200 g de […]
Pofta buna!