Tiramisu cu miere si capsuni
PrinteazaTiramisu cu miere si capsuni din: capsuni, mascarpone, iaurt, vanilie, migdale, ciocolata.
- 100 g căpşune
- 250 g mascarpone
- 120 g iaurt grecesc
- 3 linguri miere
- esenţă de vanilie
- 150 g migdale măcinate
- 30 g ciocolată neagră rasă
- 1 lingură suc de portocale
Mod de preparare:
Se amestecă sucul de portocale cu căpşunele şi se lasă 30 de minute. Se amestecă mascarpone, iaurtul, 2 linguri de miere şi vanilia până se omogenizează.
Se amestecă migdalele măcinate cu 1 lingură de miere până se obţine o crustă sfărâmicioasă.
Amestecul de migdale se aşază pe fundul a şase pahare, presând uşor. Deasupra se adaugă căpşunele, apoi crema mascarpone, încă un strat de fructe şi se decorează cu ciocolata rasă.
Fiecare pahar se ornează cu o căpşună.
Pofta buna!