Fasole verde cu caju

Printeaza

Fasole verde cu caju din: fasole verde, sos de soia, rosii, ceapa, usturoi, ghimbir, caju , ulei, apa, piper, ardei iute, sos de stridii.

Ingrediente:Fasole verde cu caju

  • 500 g fasole verde
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1 cutie cuburi de rosii
  • 1/2 ceapa, cuburi
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1/4 lingurita de ghimbir, ras
  • 1/2 ceasca de caju
  • 1 lingura ulei
  • 1/4 cana apa
  • piper
  • 1/4 ardei iute
  • 1 lingurita sos de stridii

 

Mod de preparare:

Curatati, spalati si scurgeti fasolea. Tocati ceapa, usturoiul si ardeiul iute. Incalziti uleiul la foc mediu, apoi adaugati usturoi, ceapa si ghimbir, reduceti focul la mic si gatiti timp de aproximativ 3 minute.

Adaugati fasolea si restul de ingrediente, cu exceptia rosiilor si a cajuului. Se adauga apa. Se aduce la fierbere si se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 10-12 minute, apoi adaugati cajuul.

Adaugati rosiile si mai gatiti cateva minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.