Fasole verde cu caju
PrinteazaFasole verde cu caju din: fasole verde, sos de soia, rosii, ceapa, usturoi, ghimbir, caju , ulei, apa, piper, ardei iute, sos de stridii.
- 500 g fasole verde
- 1 lingurita sos de soia
- 1 cutie cuburi de rosii
- 1/2 ceapa, cuburi
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1/4 lingurita de ghimbir, ras
- 1/2 ceasca de caju
- 1 lingura ulei
- 1/4 cana apa
- piper
- 1/4 ardei iute
- 1 lingurita sos de stridii
Mod de preparare:
Curatati, spalati si scurgeti fasolea. Tocati ceapa, usturoiul si ardeiul iute. Incalziti uleiul la foc mediu, apoi adaugati usturoi, ceapa si ghimbir, reduceti focul la mic si gatiti timp de aproximativ 3 minute.
Adaugati fasolea si restul de ingrediente, cu exceptia rosiilor si a cajuului. Se adauga apa. Se aduce la fierbere si se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 10-12 minute, apoi adaugati cajuul.
Adaugati rosiile si mai gatiti cateva minute.
Pofta buna!