Muschi de vita cu garnitura de cuscus
PrinteazaMuschi de vita cu cuscus din: muschi de vita, sare, piper, cimbru, vin, zahar, otet, cuscus, unt, dovlecei, morcovi, ulei, usturoi.
- 500 g muschi de vită
- sare
- piper
- cimbru
- 150 ml vin roşu ulei
- 1 lingură zahăr
- 3 linguri oţet aromatic
- 300 g cuscus
- 50 g unt
- 2 dovlecei
- 2 morcovi
- 5 cătei de usturoi
- 2 gogoşari
- ulei
Mod de preparare:
Feliezi muşchiul în bucăţi, îl condimentezi cu sare, piper, ulei, vin, zahăr, oţet balsamic şi cimbru pisat.
Acoperi carnea cu o folie şi o laşi la frigider. Intr-un vas pui apă cu sare la fiert. Adaugi cuşcuşul şi îl fierbi 30 de minute, iar la final adaugi 50 g unt.
Dai carnea la cuptor şi pregăteşti garnitura de legume. Speli legumele, le tai, le căleşti în puţin ulei, iar la final adaugi usturoiul pisat. Serveşti cu o garnitură de legume şi cuşcuş.
Pofta buna!