Muschi de vita cu garnitura de cuscus

Printeaza

Muschi de vita cu cuscus din: muschi de vita, sare, piper, cimbru, vin, zahar, otet, cuscus, unt, dovlecei, morcovi, ulei, usturoi.

Ingrediente:Muschi de vita cu cuscus

  • 500 g muschi de vită
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 150 ml vin roşu ulei
  • 1 lingură zahăr
  • 3 linguri oţet aromatic
  • 300 g cuscus
  • 50 g unt
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 5 cătei de usturoi
  • 2 gogoşari
  • ulei

 

Mod de preparare:

Feliezi muşchiul în bucăţi, îl condimentezi cu sare, piper, ulei, vin, zahăr, oţet balsamic şi cimbru pisat.

Acoperi carnea cu o folie şi o laşi la frigider. Intr-un vas pui apă cu sare la fiert. Adaugi cuşcuşul şi îl fierbi 30 de minute, iar la final adaugi 50 g unt.

Dai carnea la cuptor şi pregăteşti garnitura de legume. Speli legumele, le tai, le căleşti în puţin ulei, iar la final adaugi usturoiul pisat. Serveşti cu o garnitură de legume şi cuşcuş.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.