Vita pe pat de chips-uri de cartofi
PrinteazaVita pe pat de chips-uri de cartofi din: carne de vita, condimente, ceapa, bere, topping de branza, cartofi, ulei de masline, sare, piper, rozmarin.
- 1 kg carne de vita, bucati
- 1-2 linguri condimente pentru carne de vita
- 1/2 ceapa, tocata
- 1 sticla de bere
- Topping de branza, dupa preferinta
Ingrediente chips-uri de cartofi:
- 3-4 cartofi
- ulei de masline
- sare
- piper
- rozmarin
Mod de preparare:
Combinati ceapa, condimente si bere intr-o oala. Adaugati carnea de vita si gatiti la foc mic pentru 4-6 ore. Scoateti din oala si rupeti cu ajutorul a doua furculite.
Intre timp, curatati si taiati felii subtiri cartofii, spalati si uscati, aranjati intr-o tava, presarati sare, piper si rozmarin. Dati la cuptor aproximativ 10 minute la 200C.
Aranjati chips-uri de cartofi intr-un vas termorezistent, adaugati un strat de carne de vita maruntita si branza. Coaceti timp de 7-10 minute.
Scoateti din cuptor, lasati sa se odihneasca, apoi serviti.
Pofta buna!