Vita pe pat de chips-uri de cartofi

Printeaza

Vita pe pat de chips-uri de cartofi din: carne de vita, condimente, ceapa, bere, topping de branza, cartofi, ulei de masline, sare, piper, rozmarin.

Ingrediente:Vita pe pat de chips-uri de cartofi

  • 1 kg carne de vita, bucati
  • 1-2 linguri condimente pentru carne de vita
  • 1/2 ceapa, tocata
  • 1 sticla de bere
  • Topping de branza, dupa preferinta

Ingrediente chips-uri de cartofi:

  • 3-4 cartofi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Combinati ceapa, condimente si bere intr-o oala. Adaugati carnea de vita si gatiti la foc mic pentru 4-6 ore. Scoateti din oala si rupeti cu ajutorul a doua furculite.

Intre timp, curatati si taiati felii subtiri cartofii, spalati si uscati, aranjati intr-o tava, presarati sare, piper si rozmarin. Dati la cuptor aproximativ 10 minute la 200C.

Aranjati chips-uri de cartofi intr-un vas termorezistent, adaugati un strat de carne de vita maruntita si branza. Coaceti timp de 7-10 minute.

Scoateti din cuptor, lasati sa se odihneasca, apoi serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.