Salata cu carne de vita si capere

Printeaza

Salata cu carne de vita si capere din: carne fiarta de vita, ceapa rosie, sare, castraveti acri, capere, ciuperci, otet si ulei.

Ingrediente:Salata cu carne de vita si capere

  • un kg carne fiarta de vita
  • o ceapa rosie
  • sare
  • 2-3 castraveti acri
  • 2 linguri capere
  • 200 g ciuperci
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Carnea se taie mărunt si se pune într-un castron. Peste ea se presară sarea, caperele, ule­iul şi oţetul. Se amestecă bine, astfel încât să se pătrundă.

Ciupercile se feliază şl se pun în tigaie pentru 10 minu­te, să se evapore apa din ele. Apoi se pun peste carne. Se adaugă ceapa tăiatăi peştişori, castraveţii mărurnţiţi şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.