Vinete umplute cu orez si branza

Printeaza

Vinete umplute cu orez si branza din: vinete, orez, rosii uscate in ulei, masline, branza, ulei de masline, busuioc, dressing de iaurt si menta.

Ingrediente: Vinete umplute cu orez si branza

  • 4 vinete
  • 225 g orez cu bobul lung
  • 75 g roșii uscate in ulei
  • 50 g masline negre
  • 60 g brânză
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 lingura de busuioc tocat, plus crengute proaspete de busuioc, pentru servire
  • dressing de iaurt si menta, pentru servire

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.

Cu ajutorul unui cuțit ascuțit, tăiați cotoarele, apoi scoateti miezul cu ajutorul unei linguri. Se amestecă orez, roșii, măsline, brânză, jumătate din uleiul de măsline și busuioc într-un vas termorezistent.

Cu restul de ulei ungeti o tava. Umpleti vinetele cu amestecul de orez si asezati in tava.

Acoperiti cu folie de aluminiu si coaceti timp de aproximativ 45-50 de minute. Se decoreaza cu crengute de busuioc si se serveste cu dressing de iaurt si menta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.