Friptura de vanat cu cartofi
PrinteazaFriptura de vanat cu cartofi din: steak, cartofi, mango, miere, ulei, ardei, coriandru.
Ingrediente:
- 750 g cartofi, tăiaţi sferturi
- 4 steak-uri de vânat sau ceafă de porc
- 1 mango, curăfaf şi tăiat bucăţi mici
- zeama şi coaja răzuită de la 1 lămâie
- 2 linguri ulei
- 2 linguri miere
- 4 ardei capia copti
- 1 linguriţă coriandru
Mod de preparare:
Friptura de vanat cu cartofi: Incinge cuptorul şi rumeneşte 30 de minute cartofii presăraţi cu sare şi piper şi stropiţi cu ulei, întorcând de două ori.
Combină uleiul şi mierea şi unge carnea pe ambele părţi. Dă la grillul încins la temperatură potrivită 10 minute, întorcând o dată, până când se pătrunde.
Combină mango, ardeiul, zeama de lămâie şi coaja, coriandrul şi serveşte cu friptura şi cartofii.
Pofta buna!