Friptura de vanat cu cartofi

Printeaza

Friptura de vanat cu cartofi din: steak, cartofi, mango, miere, ulei, ardei, coriandru.

Ingrediente:

  • 750 g cartofi, tăiaţi sferturi
  • 4 steak-uri de vânat sau ceafă de porc
  • 1 mango, curăfaf şi tăiat bucăţi mici
  • zeama şi coaja răzuită de la 1 lămâie
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri miere
  • 4 ardei capia copti
  • 1 linguriţă coriandru

 

Mod de preparare:

Friptura de vanat cu cartofi: Incinge cuptorul şi rumeneşte 30 de minute cartofii presăraţi cu sare şi piper şi stropiţi cu ulei, întorcând de două ori.

Combină uleiul şi mierea şi unge carnea pe ambele părţi. Dă la grillul încins la temperatură potrivită 10 minute, întorcând o dată, până când se pătrunde.

Combină mango, ardeiul, zeama de lămâie şi coaja, coriandrul şi serveşte cu friptura şi cartofii.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.