Medalion de vita cu sos de vin 

Printeaza

Medalion de vita cu sos de vin din: muschi de vita, cartofi, parmezan, rosii cherry, unt, galbenus de ou, ulei de masline, sare, piper, seminte de mac si pesmet.

Ingrediente:Medalion de vita cu sos de vin

  • 180 g muschi de vita
  • 2 buc. cartofi
  • 20 g parmezan
  • 2 buc. rosii cherry
  • 20 g unt
  • 1 galbenus de ou
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 10 g seminte de mac
  • 10 g pesmet

 

Mod de preparare:

Se asezonează muşchiul de vită cu sare şi piper, se frige pe ambele părţi.

Se modelează crochete din cartofi fierţi, parme­zan, unt, gălbenuş de ou, sare, piper, care se dau prin pesmet amestecat cu seminţe de mac şi se coc apoi în cuptorul încins timp de 10-15 minute.

Se coc roşiile cherry. Sosul de vin se încălzeşte. Se montează pe farfurie medalioanele de vită cue crochetele de cartofi, roşiile cherry coapte şi sosul de vin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.