Medalion de vita cu sos de vin
PrinteazaMedalion de vita cu sos de vin din: muschi de vita, cartofi, parmezan, rosii cherry, unt, galbenus de ou, ulei de masline, sare, piper, seminte de mac si pesmet.
- 180 g muschi de vita
- 2 buc. cartofi
- 20 g parmezan
- 2 buc. rosii cherry
- 20 g unt
- 1 galbenus de ou
- ulei de masline
- sare
- piper
- 10 g seminte de mac
- 10 g pesmet
Mod de preparare:
Se asezonează muşchiul de vită cu sare şi piper, se frige pe ambele părţi.
Se modelează crochete din cartofi fierţi, parmezan, unt, gălbenuş de ou, sare, piper, care se dau prin pesmet amestecat cu seminţe de mac şi se coc apoi în cuptorul încins timp de 10-15 minute.
Se coc roşiile cherry. Sosul de vin se încălzeşte. Se montează pe farfurie medalioanele de vită cue crochetele de cartofi, roşiile cherry coapte şi sosul de vin.
Pofta buna!