Tartine cu peste – Reteta pentru diabetici din: branza, unt, ceapa, ardei gras, peste, paine. Tartinele cu pește sunt o opțiune excelentă pentru persoanele cu diabet, oferind o sursă bogată de proteine și acizi grași omega-3, care sunt esențiali pentru sănătatea inimii și a creierului. Alegerea peștelui precum somonul, sardinele sau macroul poate oferi aceste […]
Salata de fructe cu cocos
PrinteazaSalata de fructe cu cocos din: mere, portocala, banana, iaurt, miere, scortisoara, fulgi de cocos.
Ingrediente:
- 2 mere
- 1 portocala
- 1 banana
- 200 g iaurt
- 2 linguri miere
- 1 varf cutit de scortisoara
- 1 lingura fulgi de cocos
Mod de preparare:
Salata de fructe cu cocos: Speli marul si il tai cuburi. Decojesti banana si o tai rondele. Apoi decojesti portocala si inlaturi partea alba.
Tai portocala cubulete. Intr-o tigaie pui iaurtul, il amesteci cu mierea, adaugi fructele, scortisoara si nuca de cocos si mai lasi totul timp de 3-4 minute, la foc potrivit.
Servesti simpla sau cu inghetata.
Pofta buna!
Vin Fiert cu Păstăi de Tonka și Ghimbir – Aromă Festivă
Vin Fiert cu Păstăi de Tonka și Ghimbir – Aromă Festivă din: vin rosu fiert, zahar brun, pastaie de tonka, fhimbir, coaja de portocala, cuisoare, scortisoara, anason. Ingrediente: 1 litru de vin roșu (de preferat unul sec) 50g zahăr brun sau miere 1 păstaie de tonka, rasă fin 1 bucată de ghimbir proaspăt de aproximativ […]