Salata de fructe cu cocos

Printeaza

Salata de fructe cu cocos din: mere, portocala, banana, iaurt, miere, scortisoara, fulgi de cocos.

Ingrediente:

  • 2 mere
  • 1 portocala
  • 1 banana
  • 200 g iaurt
  • 2 linguri miere
  • 1 varf cutit de scortisoara
  • 1 lingura fulgi de cocos

 

Mod de preparare:

Salata de fructe cu cocos: Speli marul si il tai cuburi. Decojesti banana si o tai rondele. Apoi decojesti portocala si inlaturi partea alba.

Tai portocala cubulete. Intr-o tigaie pui iaurtul, il amesteci cu mierea, adaugi fructele, scortisoara si nuca de cocos si mai lasi totul timp de 3-4 minute, la foc potrivit.

Servesti simpla sau cu inghetata.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Tartine cu peste – Reteta pentru diabetici

Tartine cu peste – Reteta pentru diabetici din: branza, unt, ceapa, ardei gras, peste, paine. Tartinele cu pește sunt o opțiune excelentă pentru persoanele cu diabet, oferind o sursă bogată de proteine și acizi grași omega-3, care sunt esențiali pentru sănătatea inimii și a creierului. Alegerea peștelui precum somonul, sardinele sau macroul poate oferi aceste […]

Vin Fiert cu Păstăi de Tonka și Ghimbir – Aromă Festivă

Vin Fiert cu Păstăi de Tonka și Ghimbir – Aromă Festivă din: vin rosu fiert, zahar brun, pastaie de tonka, fhimbir, coaja de portocala, cuisoare, scortisoara, anason. Ingrediente: 1 litru de vin roșu (de preferat unul sec) 50g zahăr brun sau miere 1 păstaie de tonka, rasă fin 1 bucată de ghimbir proaspăt de aproximativ […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.