Legume rumenite cu verdeata
PrinteazaLegume rumenite cu verdeata din: conopida, vanata, dovlecel, rosii, ulei, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 1 conopidă mică
- 1 vânătă
- 1 dovlecel
- 2 roşii
- sare
- piper
- ulei
- 2-3 frunze de pătrunjel
Mod de preparare:
Legume rumenite cu verdeata: Cureţi conopida, o desfaci în bucheţele, tai dovlecelul şi vânătă felii şi le fierbi pe toate 10 minute în apă cu sare. După ce s-au înmuiat, le aşezi cu grijă într-o strecurătoare să se scurgă foarte bine, apoi le rumeneşti pe rând în puţin ulei.
Tai şi roşiile felii, le rumeneşti după celelalte legume, apoi aşezi toate legumele pe un platou, le presari cu sare şi piper şi decorezi cu câteva frunze de pătrunjel.
Poftă bună!