Legume rumenite cu verdeata

Printeaza

Legume rumenite cu verdeata din: conopida, vanata, dovlecel, rosii, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:

  • 1 conopidă mică
  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 2 roşii
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2-3 frunze de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Legume rumenite cu verdeata: Cureţi conopida, o desfaci în bucheţele, tai dovlecelul şi vânătă felii şi le fierbi pe toate 10 minute în apă cu sare. După ce s-au înmuiat, le aşezi cu grijă într-o strecurătoare să se scurgă foarte bine, apoi le rumeneşti pe rând în puţin ulei.

Tai şi roşiile felii, le rumeneşti după celelalte legume, apoi aşezi toate legumele pe un platou, le presari cu sare şi piper şi decorezi cu câteva frunze de pătrunjel.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.