Ravioli cu crema de branza

Printeaza

Ravioli cu crema de branza din: anghinare, praz, usturoi, crema de branza, coaja de lamaie, zeama de lamaie, ravioli.

Ingrediente:Ravioli cu crema de branza

  • 250 g de anghinare in ulei, din conserva, scurse si tocate, cu 1 lingura de ulei pusa deoparte
  • 1 praz mare, feliat fin
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 3 linguri crema de branza
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
  • 250 g ravioli cu spanac si ricotta
  • 2 maini mari de rucola si parmezan ras, pentru servit

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul de la anghinare într-o cratiţă mare, apoi pune în ea prazul şi usturoiul. Căleşte-le 5 minute la foc mediu, până când prazul se înmoaie.

Adaugă anghinarele, crema de brânză şi coaja rasă de lămâie şi lasă-le să se încălzească. Asezonează mâncarea după gust, apoi adaugă un strop de zeamă de lămâie.

Intre timp, fierbe ravioli conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Scurge pastele, adaugă-le în cratiţă şi amestecă-le cu anghinarele şi crema de brânză.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.