Ravioli cu crema de branza
PrinteazaRavioli cu crema de branza din: anghinare, praz, usturoi, crema de branza, coaja de lamaie, zeama de lamaie, ravioli.
- 250 g de anghinare in ulei, din conserva, scurse si tocate, cu 1 lingura de ulei pusa deoparte
- 1 praz mare, feliat fin
- 1 catel de usturoi zdrobit
- 3 linguri crema de branza
- coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
- 250 g ravioli cu spanac si ricotta
- 2 maini mari de rucola si parmezan ras, pentru servit
Mod de preparare:
Incinge uleiul de la anghinare într-o cratiţă mare, apoi pune în ea prazul şi usturoiul. Căleşte-le 5 minute la foc mediu, până când prazul se înmoaie.
Adaugă anghinarele, crema de brânză şi coaja rasă de lămâie şi lasă-le să se încălzească. Asezonează mâncarea după gust, apoi adaugă un strop de zeamă de lămâie.
Intre timp, fierbe ravioli conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Scurge pastele, adaugă-le în cratiţă şi amestecă-le cu anghinarele şi crema de brânză.
Pofta buna!