Friptura tocata

Printeaza

Friptura tocata din: ceapa, oua, pesmet, carne tocata, morcovi, cartofi.

Ingrediente:Friptura tocata

  • 1 ceapă
  • 2 ouă
  • 2 linguri pesmet
  • 300-400 g carne de tocat
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi

 

Mod de preparare:

Toacă bine carnea, amestec-o . cu ceapă, ouă, piper, sare şi 1/2 din verdeaţă. Omogenizează compoziţia şi modelează un fel de chiftele alungite, ca o franzelă.

Pune carnea astfel modelată în cuptor, la bain-marin, timp de 45 de minute. Când este gata, scoate friptura şi tai-o felii.

Separat, fierbe morcovii şi cartofii în apă cu sare. Dacă sunt din cei sfărâmicioşi, fierbe cartofii în coajă. Când sunt gata, curăţă-i şi taie-i cubuleţe, iar morcovii fâşii.

Aşază feliile de carne pe un platou, alături de cartofi şi fâşii de morcovi fierţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.