Ciocanele de pui cu prune 

Printeaza

Ciocanele de pui cu prune din: ciocanele, prune, mustar, zahar, brandy, sos, lamaie.

Ingrediente:Ciocanele de pui cu prune 

  • 4-6 ciocănele
  • 8 prune
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 1/4 ceaşcă muştar de Dijon
  • 3 linguriţe zahăr brun
  • 1/4 ceaşcă brandy
  • 1 linguriţă sos Worcestershire

 

Mod de preparare:

Presăraţi sare şi piper pe carne. Opăriţi prunele, apoi tocaţi-le cuburi nu foarte mici şi stropiţi-le cu sucul de lămâie; adăugaţi muştarul, zahărul şi brandy, amestecaţi bine.

Infăşuraţi fiecare ciocănel în folie de aluminiu, punând peste carne câte 1 lingură de sos de prune.

Puneţi grătarul la cca 15 cm deasupra jarului. Frigeţi ciocănelele împachetate cca 30 minute, întorcându-le o dată. Desfaceţi folia şi puneţi-le din nou pe grătar.

Rumeniţi-le pe grătar cca 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.