Gustare cu migdale

Printeaza

Gustare cu migdale din: migdale, smochine, miere, ulei, cocos, fulgi cocos, chia, pudră de roşcove, caise, stafide, merisoare, in, lapte de cocos.

Ingrediente:Gustare cu migdale

  • 200 g migdale hidratate
  • 50 g de smochine
  • 50 g miere
  • 20 ml ulei
  • cocos topit la bain marie
  • 50 g fulgi cocos
  • 1 linguriţă pudră de roşcove
  • 10 g chia nemăcinată
  • câte 25 g merişoare, caise taiate cubulete şi stafide
  • 5 g in măcinat
  • 20 ml lapte cocos sau apă

 

Mod de preparare:

Se procesează în robotul cu lama în “S” migdalele, smochinele, mierea, uleiul şi fulgii de cocos, precum şi pudra de roşcove, până rezultă o pastă omogenă. Punem compoziţia într-un vas şi adăugăm restul ingredientelor.

Amestecă bine să se distribuie uniform. Compoziţia o vom aşeza într-o tavă de metal sau silicon, în care am pus folie alimentară. Nivelăm şi dăm la rece o oră.

Tăiem sub forma de batoane.

Vor ieşi cca 6 porţii pe care le puteţi păstra la frigider 3-4 zile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.