Gustare cu migdale
PrinteazaGustare cu migdale din: migdale, smochine, miere, ulei, cocos, fulgi cocos, chia, pudră de roşcove, caise, stafide, merisoare, in, lapte de cocos.
- 200 g migdale hidratate
- 50 g de smochine
- 50 g miere
- 20 ml ulei
- cocos topit la bain marie
- 50 g fulgi cocos
- 1 linguriţă pudră de roşcove
- 10 g chia nemăcinată
- câte 25 g merişoare, caise taiate cubulete şi stafide
- 5 g in măcinat
- 20 ml lapte cocos sau apă
Mod de preparare:
Se procesează în robotul cu lama în “S” migdalele, smochinele, mierea, uleiul şi fulgii de cocos, precum şi pudra de roşcove, până rezultă o pastă omogenă. Punem compoziţia într-un vas şi adăugăm restul ingredientelor.
Amestecă bine să se distribuie uniform. Compoziţia o vom aşeza într-o tavă de metal sau silicon, în care am pus folie alimentară. Nivelăm şi dăm la rece o oră.
Tăiem sub forma de batoane.
Vor ieşi cca 6 porţii pe care le puteţi păstra la frigider 3-4 zile.
Pofta buna!