Carnati cu ficat – usor de preparat

Printeaza

Carnati cu ficat din: ficat, carne, condimente, sare, slanina, ceapa, usturoi.

Ingrediente:Carnati cu ficat

  • 1 ficat de porc
  • 1 ficat de vită
  • carne
  • condimente
  • sare
  • 1 kg slănină
  • 1 ceapă
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Fierbeţi timp de 10 minute ficatul, slănina şi carnea, apoi scoateţi-le, răciţi-le şi daţi- le prin maşina de tocat.

Adăugaţi la amestec ceapa tăiată mărunt, sarea, condimen­tele şi usturoiul.

Umpleţi intestinul gros sau maţe de la un porc mare, legaţi-le la capete şi puneţi-le la fiert în apă caldă.

După 60 minute de fierbere la foc mic, scoateţi cârnaţii în apă rece, apoi zvântaţi-i.

Păstraţi-i la rece 10 zile.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Carnati proaspeti cu pulpa

Carnati proaspeti cu pulpa 

Carnati proaspeti cu pulpa din: mate, pulpa de vita, pulpa de porc, apa, usturoi, piper, sare, cimbru si boia. Ingrediente: mate de porc sau de oaie 500 g pulpa de vita 1,3 kg pulpa de porc apa fiarta cat e nevoie o capatana de usturoi piper negru macinat sare cimbru uscat si macinat o lingurita boia […]

Carnati de porc proaspeti

Carnati de porc proaspeti

Carnati de porc proaspeti din: carne de porc, sare, piper, coriandru, ienibahar, usturoi. Ingrediente: carne de porc sare piper coriandru ienibahar usturoi   Mod de preparare: Se fierbe bine carnea de porc, până cade de pe os. Se dă prin maşină, se adaugă sare, piper, coriandru şi ienibahar. Se pisează câteva căpăţâni de usturoi şi […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.