Carnati proaspeti cu pulpa din: mate, pulpa de vita, pulpa de porc, apa, usturoi, piper, sare, cimbru si boia. Ingrediente: mate de porc sau de oaie 500 g pulpa de vita 1,3 kg pulpa de porc apa fiarta cat e nevoie o capatana de usturoi piper negru macinat sare cimbru uscat si macinat o lingurita boia […]
Carnati cu ficat – usor de preparat
PrinteazaCarnati cu ficat din: ficat, carne, condimente, sare, slanina, ceapa, usturoi.
- 1 ficat de porc
- 1 ficat de vită
- carne
- condimente
- sare
- 1 kg slănină
- 1 ceapă
- usturoi
Mod de preparare:
Fierbeţi timp de 10 minute ficatul, slănina şi carnea, apoi scoateţi-le, răciţi-le şi daţi- le prin maşina de tocat.
Adăugaţi la amestec ceapa tăiată mărunt, sarea, condimentele şi usturoiul.
Umpleţi intestinul gros sau maţe de la un porc mare, legaţi-le la capete şi puneţi-le la fiert în apă caldă.
După 60 minute de fierbere la foc mic, scoateţi cârnaţii în apă rece, apoi zvântaţi-i.
Păstraţi-i la rece 10 zile.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Carnati de porc proaspeti
Carnati de porc proaspeti din: carne de porc, sare, piper, coriandru, ienibahar, usturoi. Ingrediente: carne de porc sare piper coriandru ienibahar usturoi Mod de preparare: Se fierbe bine carnea de porc, până cade de pe os. Se dă prin maşină, se adaugă sare, piper, coriandru şi ienibahar. Se pisează câteva căpăţâni de usturoi şi […]
Pofta buna!